Ünlü oyuncuya büyük vefasızlık! Cenazesi boş kaldı

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tekin Temel’in cenazesine çok az oyuncu katıldı.

Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Usta oyuncu, bugün sevenleri tarafından Refiye Soyak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazede taziyeleri oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel kabul ederken, cenaze törenine az sayıda ünlü ismin katılması dikkat çekti.

Temel'in sanatçı arkadaşları Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı usta oyuncuyu, yalnız bırakmadı. Temel, Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

“HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ŞEY”

56 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncu Tekin Temel’in oyuncu arkadaşı Işıl Mete, "Hem çok üzgünüz hem çok şakınız hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diyoruz Nurlar içinde yatsın" dedi.

“ÇOK KEYİFLİ NEŞELİ BİR İNSANDI”

Oyuncu Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok üzgünüz hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk sette, değerli bir oyuncumuz çok üzgünüz mekanı cennet olsun. Biz baba kız oynuyorduk. Av sahnelerimiz vardı. Çok keyifli neşeli bir insandı. Sete sürekli keyif ve neşe getiren bir insandı. Herşeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hala çok şaşkınız sabah aldık haberi" diye konuştu.

Gündem Haberleri