Vatandaşın boğazından bir lokma daha eksildi: Çiçek ekmeği de soldurdular

Sosyal medyada yapılan paylaşımda yaklaşık 6-7 parça olan çiçek ekmeğin 3 parçaya düşürülmesi gündem oldu.

Son zamanlarda yaşanan artan enflasyon ve gıda fiyatlarındaki yükseliş, A’dan Z’ye her şeyde fiyat değişimi olarak doğrudan yansıdı. Hayat pahalılığının giderek derinleştiği bu dönemde vatandaş ay sonunu nasıl getireceğiz diye kara kara düşünürken, en basit temel ihtiyaç olan ekmeğe de zam üzerine zam gelmeye devam etti.

Bu durum vatandaşı etkilerken aynı zamanda uzun yıllardır birçok sofranın vazgeçilmez parçası olan "çiçek ekmeği" gibi ürünlerdeki fiyat değişimleri, esnafı derinden etkiliyor. Sosyal medyada gündem olan paylaşımda, iddialara göre Bartın'da bir zincir market, normalde 6-7 parçadan oluşan çiçek ekmeğin dilim sayısını 3'e düşürdü.

3 PARÇAYA DÜŞTÜ

Çiçek ekmeğin fiyatındaki artış, yalnızca rakam olarak değil, aynı zamanda ekmeğin dilim sayısının azalmasıyla da dikkat çekti. Daha önce 6-7 dilim olarak satılan çiçek ekmeği, bir zincir markette artık sadece 3 dilim olarak sunulmaya başlandı.

FİYATINI YAZMADILAR

Paylaşılan bilgilere göre, gramajı azalan ekmeğin fiyatında herhangi bir değişiklik olup olmayacağı sosyal medyada gündem oldu. Fırıncılar, ekonomik zorluklarla mücadele ederken, tüketiciler daha dikkatli harcamalar yapmak zorunda kalacak gibi görünüyor.

Ekmek gibi temel bir gıda maddesindeki fiyat artışları, genel ekonomik durumu da yansıtarak ailelerin sofralarındaki değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Bu durum, ekonominin genel seyrine ilişkin endişelerin artmasına neden oluyor.

İŞTE 3 PARÇALI EKMEĞE YAPILAN YORUMLAR

İlgili Haberler

Şakkadanak Batırel aldığı duyumu açıkladı: Çok net söylüyorum rekor olacak
HGS'ye yüzde 50 daha az ödeyecek! Araç sahiplerine bayram ettirecek haber
Kötü günler geride kaldı! Daha da kötü günler başlıyor

Ekonomi Haberleri