Veli ve öğrenciler endişeli! Ortaokul öğrencisi bıçakla okulu bastı

Okul sırasında elinde kalem olması gerekirken bıçakla korku dolu anlar yaşattı. 7. sınıf öğrencisi çocuk, müdür yardımcısına saldırıda bulunmak için okulu bastı. Çocuğun sosyal medya hesaplarında kesici aletlerin olduğu fotoğraflar paylaştığı da ortaya çıktı.

İstanbul Ümraniye'deki Yunus Emre Ortaokulu'nun 7. Sınıf öğrencisi, elinde büyük bir bıçakla geldiği okulda müdür yardımcısını tehdit etti. Araya öğretmenlerin girmesiyle uzaklaştırılan öğrenci, okula gelen polislerce karakola götürüldü. Veli ve öğretmenler, bıçaklı paylaşımlarının da olduğu öğrenilen öğrencinin birisine zarar vermesinden korkuyor.

Okula bıçakla gelip müdür yardımcısını tehdit eden öğrencinin öğretmenlerin araya girmesi sonucu olay yerinden uzaklaştırıldığı bildirildi. Polis ekiplerinin okula gelmesinin ardından ortaokul öğrencisi K.Ş karakola götürülüp ifadesi alındı.

7. sınıf öğrencisi K.Ş’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da bıçaklı ve başka kesici delici aletlerle fotoğrafların görüldüğü öğrenildi. Veliler ve öğretmenler, bıçaklı öğrencinin birisine zarar vermesinden endişe duyuyor.

Gündem Haberleri