Wanda Nara'nın çıplak görüntüleri sızdırıldı! Yetişkin içerik sitesindeki profili olay olmuştu

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Kısa süre önce +18 içerik sitesi Divasplay'de hesap açan Wanda Nara'nın bazı görüntüleri sızdırıldı.

Mauro Icardi kadar popüler olan Wanda Nara, magazin dünyasının da gözde isimlerinden biri haline geldi. Kariyerinde farklı adımlar atma kararı alarak müzik dünyasına adım atan Nara, yayınladığı her kliple olay yarattı.

Galatasaray taraftarının bile "yenge yeter artık!" tepkilerine neden olan Wanda Nara, Divasplay ile anlaşma yaptığını duyurmuştu.

Pek çok kişi bu adımı sorgularken, Nara platformdaki hesabını aktif hale getirdi ve ücret karşılığında fotoğraf ve videolar paylaşmaya başladı. Bu içeriklerden bazıları kısa süre içinde sızdırıldı.

Wanda Nara’nın sızdırılan görüntülerine gelen yorumlar şu şekilde;

Bir sosyal medya kullanıcısı Wanda Nara’nın lösemi hastası olduğunu bu yüzden fotoğrafların gerçek olmadığını iddia etti.

“Bu kadın evli (!), anne)!) Normalleştirmeyelim. Kaldı ki ben lösemiyim diyen biri Wanda. Lösemi hastasının vücudu böyle olamaz. Sağlıkçı olarak belirteyim. Ya photoshop yapıp bedenini halka arz ediyor yada profesyonel vücud makyajı yaptırıyor. Fotoğraflardaki kadın hem lösemi, hem de doğum yapmış bir kadın bedeni olması, euronun 1 tl olması gibi bir şey, mümkün değil yani... Erkekler de bakıp iç geçirmesin, kadınlar da bakıp üzülmesin. Gerçek değil bunlar.”

Herkesin kendi hayatı da neden diye de sormadan duramıyor insan ister istemez.

Icardi karına çeki düzen ver azcık gv**t mısın nesin

Ahlaki çöküşmüşlük diyor susuyorum....

Icardi’ye saygım var o yüzden bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

İlgili Haberler

Selen Görgüzel’in kasıklarına kadar olan dekoltesi izleyicileri rahatsız etti! Düşsün diye her hareketi yaptı
Rawdah Mohamed’i kat kat olan kombiniyle kimse tanımadı! Cannes ilginç anlara sahne oldu
Çaycı Hüseyin ölüp ölüp dirildi! Kedi de bile bu kadar can yok be abi

Magazin Haberleri