Yenidoğan Çetesi skandalında ifadesi alınmıştı! CHP’li isim istifa etti

Türkiye’nin kanını donduran Yenidoğan Çetesi skandalında ismi geçen CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz istifa etti.

Bugüne kadar ortaya çıkan sağlık skandalları arasında herkesi en çok isyan ettiren Yenidoğan Çetesi skandalında her gün korkunç detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı.

ODA TV'nin haberine göre skandal olayda ismi geçen CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz istifa etti.

“BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ DUYUYORUM”

Yılmaz, istifa mektunuda şu ifadeleri kaleme aldı: Dört kız babası ve 34 yıllık bir hekim olarak adımın bu vahim vakada anılmasından büyük bir üzüntü duyuyorum. Gerçeklerin biran önce ortaya çıkması ve adaletin tecelli etmesi için elimden gelen tüm çabayı göstereceğimi bildiririm. Çünkü hakkımda her ne kadar ihmali davranışla kasten adam öldürme ve suç işlemek amacı ile üye olma suçlamaları yöneltilmemişse de üzüntümün büyük olduğunu ifade etmek isterim. Tarafımın ifadesi alındıktan sonra salıverilmem ve göz altına alınmamış olmam da adaletin tecelli edeceğine ve gerçeklerin ortaya çıkacağına ilişkin inancımı yükseltmiştir. Yüce Türk adaletine güvenim tamdır. Sürecin siyasallaştırılması adına, mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğine de zarar vermemek için partimden istifa ediyorum.

ÖZEL: ALNINI KARIŞLARIZ O CHP'LİNİN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, herkesin konuştuğu sağlık skandalına ilişkin “Bu işin içinde, böyle içinde değil, 10 kilometre kenarında bir tane CHP’li varsa onu partide tutan namussuzdur. O kadar netiz bu konuda. Alnını karışlarız o CHP'linin” açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler

Meteoroloji il il uyardı! İkisi birden geliyor hem fırtına hem yağmur

Gündem Haberleri