Yenidoğan Çetesini çökerten kahraman savcıdan mesaj var! "Aynı yolda devam edeceğiz"

İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip en 12 bebeğin ölümüne neden olan Yenidoğan Çetesi’nin çökertilmesinde önemli bir rol üstlene ve ailesine yönelik tahditlere rağmen geri adım atmayan savcı sosyal medyada mesaj yayımladı.

Türkiye sarsan ve gündemde önemli bir yer tutan Yenidoğan Çetesi soruşturması sürüyor. Bu soruşturmayı yürüten savcı Yavuz Engin, ülke genelinde dikkatleri üzerine çekti. Makamında tehdit edilen savcı, aynı zamanda soruşturmanın emniyet boyutunu da kendisi yönetmişti ve kendisine tehditte bulunan Mustafa Kemal Zengin'in gözaltı fotoğrafı kamuoyuna çarpıcı bir biçimde yansımıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Bebek katillerinin çetesini çökerten cesur savcı Yavuz Engin, sosyal medya aracılığıyla gelen tebrik ve teşekkür mesajlarına bir paylaşım yaparak yanıt verdi.

Herkes tarafından sevilerek takip edilen Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Engin, kendisine gönderilen tebrik ve teşekkürlere Instagram hesabından yanıt verdi.

Cumhuriyet Savcısı Engin, "Bu süreçte tebrik ve desteklerini sunan herkese teşekkür ederim. İş yoğunluğu nedeniyle henüz yanıt veremediğim tüm tebrik mesajlarına karşılık; 'Türk Devletinin bize verdiği vazifeyi yerine getirdik, yine aynı yolda devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri