Yüzde 25 zam geldi. Zam yağmuru dur durak bilmiyor

Türkiye'nin en büyük hızlı internet ağlarından birine sahip olan TürkNet, abonelik ücretine yüzde 25 zam yaptı.

Ekonomi yönetiminin olumlu açıklamalarına karşın, Türkiye'de ürün ve hizmetlere yönelik zam dalgaları kesintisiz devam ediyor.

Temmuz ayında asgari ücrete zam kararı almayan hükümet, emekli maaşlarına yalnızca yüzde 25 oranında artış yaptı. Buna karşın, elektriğe yüzde 38, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına ise ÖTV kaynaklı peş peşe fahiş zamlar getirildi.

Son zam haberi ise internet faturalarına yönelik oldu. Gigafiber altyapısı ile Türkiye'nin birçok noktasına 1000 Mbps hızında internet servisi sunan ve abone sayısını hızla artıran TürkNet, abonelik ücretlerine yüzde 25 oranında zam yaptı.

İNTERNET FATURASI 500 TL'YE YÜKSELDİ

TürkNet, müşterilerine taahhütsüz sabit fiyat sunarak 399,90 TL olan abonelik ücretini yarından itibaren geçerli olacak şekilde 499,90 TL'ye yükseltti. Bu değişiklik ilk aşamada yeni aboneler için geçerli olacak, mevcut TürkNet kullanıcıları ise bir sonraki fatura kesim tarihinden itibaren zamlı tarifeyi kullanmak zorunda kalacak.

İnternetin herkes için bir ihtiyaç haline geldiği bu dönemde, TürkNet'in yanı sıra diğer internet servis sağlayıcıların da Temmuz ayı içerisinde tarifelerine yüksek oranlarda zam yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Ekonomi Haberleri