Zatürre tedavisi görüyordu: Türkan Şoray son durumu paylaştı

Ünlü Oyuncu Türkan Şoray, bir aydır zatürre teşhisiyle tedavi görüyordu. Evinde dinlenen oyuncu, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Türk sinemasının efsanevi oyuncusu Türkan Şoray, bir süredir zatürre teşhisiyle tedavi gördüğünü ve sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

Bir aydır zatürre nedeniyle tedavi gören Türkan Şoray, doktorlarının seyahat izni vermemesi nedeniyle 6-10 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma programına katılamamıştı.

Şoray, son durumunu takipçileriyle paylaşarak, hastalığı atlattığını ve sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Türkan Şoray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Bir aya yakındır zatürre tedavisi görüyordum. Bugün doktorla randevum vardı, iyileştiğimi söyledi. Doktorlarımız başımızın tacı." Bu açıklamasıyla hayranlarını sevindiren ünlü oyuncu, doktorlarına olan minnettarlığını da dile getirdi.

Şoray'ın paylaşımının ardından hayranları, geçmiş olsun dileklerini ve sevgi mesajlarını sosyal medya üzerinden ileterek, ünlü oyuncuya desteklerini gösterdi.

İlgili Haberler

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır hakkında flaş gelişme
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır hakkında flaş gelişme
Son dakika... Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Durumu ciddi

Magazin Haberleri