Zuhal Topal’ı çileden çıkardı! Sözünü duyar duymaz masadan kovdu

Zuhal Topal’ın sunduğu “Yemekteyiz” adlı gündüz kuşağı programında gergin dakikalar yaşandı.

Zuhal Topal’ın sunduğu hafta içi her gün yayımlanan ve 5 yarışmacının yaptığı yemekler ile performanslarını sergiledikleri Yemekteyiz programında yarışmacıların birbirlerine karşı tavır ve söylemleri sık sık gündeme bomba gibi düşüyor.

Yemek yarışmasında ağızları açık bırakan bir olay yine yaşandı. 30 Eylül – 4 Ekim arası yayınlanan programa Uğur isimli yarışmacının tavrı ve sözleri damga vurdu.

Programının ilk gününe Uğur isimli yarışmacı adeta damga vurdu. Program esnasında tavırlarıyla dikkat çeken Uğur, Zuhal Topal tarafından defalarca uyarıldı.

Zuhal Topal’ın uyarılarını dikkate almayan ve tartışmanın boyutunu giderek artıran Uğur "Ben buyum" dedi. Uyarıları sonuç vermeyen Zuhal Topal böyle devam edemeceğini söyledi.

Programda kol böreğine kekik eklenmesi gerektiğini söyleyen yarışmacı Uğur, Zuhal Topal'ın ısrarlarına rağmen tutumunu değiştirmedi. Zuhal Topal "Senin yorumunu sormuyoruz bir dinler misin? Ben konuşuyorum dinler misin?" deyince Uğur "Dinleyemem" dedi.

“NE DEMEK DİNLEYEMEM”

Yarışmacının tavrına sinirlenen ünlü sunucu Zuhal Topal ise "Ne demek dinleyemem? Dinleyecek misin? Saygısızlığın lüzumu yok" dedi.

“BEN BUYUM!”

Yarışmcası ise "Yani siz beni dinleyeceksiniz. Ben buyum" deyince Zuhal Topal sinirlenerek kapıyı gösterdi "Öyle mi buyur ben saygısızlığa hadsizliğe hiç tahammül edemem" dedi ve yarışmacıyı kovdu.

Diskalifiye olan Uğur ise "Ben de edemem" dedi. Uğur'un diskalifiye edilmesinin ardından programa yeni bir yarışmacı dahil oldu.

İlgili Haberler

2 Ekim saat 21.49'a dikkat! Ünlü Astrolog Nuray Sayarı tek tek sıraladı
Sinan Ateş’in failleri kim? Kılıçdaroğlu ‘Hepimiz biliyoruz’ diyerek açıkladı
Narin’in katilini itiraf etti! Baba Arif Güran 42. günde dayanamadı

Magazin Haberleri