Sıcaklıkları balkonda yumurta pişirerek test etti! Dakikalar içinde pişti

Sıcaklıkları balkonda yumurta pişirerek test etti! Dakikalar içinde pişti

Hava sıcaklığı nedeniyle şikayette bulunan bir kişi balkondan uzattığı tavasına yağ döktü. Ardından yumurta kıran kullanıcı dakikalar içinde yumurtayı pişirip tabağına koydu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Dubai'de yaşayan bir kişi, aşırı sıcak hava koşullarının etkisini somut bir şekilde göstermek için oldukça ilginç bir deney yaptı.

Evinden balkona çıkarak, sıradan bir tava ve sıvı yağ kullanarak güneşin etkisiyle yumurta pişirdi. Bu anları saniye saniye kaydederek sosyal medya platformlarında paylaşan kişi, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi tarafından görüldü.

1

Görüntülerde, kişinin tavasını doğrudan güneşe açık olan balkonun dışına uzattığı ve tavaya sıvı yağ döktüğü, ardından bir yumurta kırdığı görüldü. Güneşin ışınları, tavanın üzerindeki yağı ısıtıyor ve yumurtanın pişmesini sağladı.

1

Sosyal medya kullanıcıları ise bu gönderiye farklı yorumlar yaparak etkileşimde bulundular. Kimileri bu ilginç deneyi eğlenceli bulup güldü ve "Ne güzel, gaz derdi yok" gibi yorumlar yaparken, bazıları ise şaşkınlıklarını ifade ederek "Bu kadar da değildir canım" şeklinde yorumlar yaptılar.