Sinan Akçıl'dan kaza açıklaması! Sebep olmadım

Sinan Akçıl'dan kaza açıklaması! Sebep olmadım

Şarkıcı Sinan Akçıl kazaya karıştığı yönündeki haberler üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Kaza sonrası yürüyüp olay yerinden gittiği görülen Akçıl, durumun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Akçıl, oluşan hasarı sürücüye ödedi.

Şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz gün kazaya karıştığı yönündeki haberler üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Akçıl İzmir’de yürürken hayranlarının ilgisi ile karşılaştı. Hayranlarına selam veren Akçıl, bir anda yola atlayınca kazaya neden oldu.

sinanakcil1.jpg

Akçıl’ın aniden yola çıkması ile fren yapam kamyonete başka bir araç çarpıştı. Akçıl yaşananların aktarıldığı gibi olmadığımı söyleyerek yeni bir açıklama yaptı. Akçıl kaza yapan aracın sürücü ile de bir video paylaştı. Kaza ile ilgili masrafları ödediği öğrenildi.

Akçıl yaptığı açıklamada:

Birkaç tam gerizekalı 'umursamadı kazayı' demiş. Gördüm, duydum. Kazaya ben sebep olmadım. Kız öğrenci yurdu 'Sinan lütfen yanımıza gel' diye çok bağırdığı için onları kırmamak için yanlarına uğradım. Yürüdüğüm yer konser alanı yani orası konser alan. Kamyon şoförü kardeşimi tuttum gel yanıma dedim, 'abi ben seni seviyorum' dedi. Ben de gereken neyse yapalım dedim. Yarın ofiste buluşulacak. Mükemmel bir konserdi, teşekkürler İzmir'im. Hayatım boyunca kimseden kaçmadım kralı gelse ki gelmiştir.