Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş’ten Bahçeli itirafı! Tek tek anlatacağım

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş’ten Bahçeli itirafı! Tek tek anlatacağım

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek isyan etti.

Tek tek anlatacağım

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in davasında 22 sanık yeniden hakim karşısına çıktı.

“KATİLLER DIŞARIDA SİZ DE GÖRECEKSİNİZ”

Dava sürerken Sözcü TV’de konuşan Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, çok sert cümleler kurdu. Acılı anne Ateş “Oğlumun katilleri dışarıda, azmettiricileri burada. Bunlarla aynı havayı teneffüs etmek, yüzlerini bile görmek istemiyorum. Benim oğlumdan bu kadar mı korktular? Bunlar para için yaptılar. Katilleri söylesinler, ‘Tamam, siz para için yaptınız.’ diyelim. Diliyorum Allah’tan yandığımız yerden, evlat acısıyla yansınlar. Katiller dışarıda Hakim Bey, bunu siz de göreceksiniz. Allah’a havale ediyorum” dedi.

Sinan Ateş'in ailesi CHP lideri Özel ile görüştü… Anne Saniye Ateş: Üstünü kapatmaya ve adi bir davaya çevirmeye çalışıyorlar | Independent Türkçe

“BAHÇELİ’YE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi işaret eden Saniye Ateş “Bu uğurda ömrümüzü feda ettik ama sonunda canımızdan olduk. 16 aydır beni konuşturmadılar. Bu uğurda iki can verdim. Devlet Bahçeli’ye hakkımı helal etmiyorum. Saygı da duymuyorum, Sayın da demiyorum. O başta olmak üzere kimseye oğlumun hakkını ve kanını helal etmiyorum. Kendi verdiğim emeği, kocamın gördüğü işkencelerin hiçbirinin hakkını helal etmiyorum onlara. Oğlumun neden öldüğünü Bahçeli söyleyecek. Bazı konuşmalar var, ne olduğunu tek tek anlatacağım” diye konuştu.

İlgili Haberler