'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına aldığı ücret ağızları açık bıraktı

'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına aldığı ücret ağızları açık bıraktı
TikTok platformuyla ünlenen Yasin Cengiz, 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısının ritmine göbek atarak kısa sürede fenomen haline gelmişti. Çiftlik hayatından milyoner yaşam tarzına geçiş yaparak gelirini artıran Cengiz’in serveti duyanların ağzını açık bıraktı.

TikTok sayesinde hayatı değişen Yasin Cengiz sahne başına 100 bin dolar aldığı iddia ediliyor. 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atarak ünlendi.

Yurt dışında da büyük ilgi gören Yasin Cengiz, kısa bir süre içinde çiftlik yaşamından milyoner statüsüne yükseldi. CZN Burak ve diğer ünlülerin bulunduğu bir ağa sahip olması, Cengiz'in yaşamını kökten değiştiren faktörlerden biri oldu. Yetişkin film oyuncularıyla da buluşan ve videolar çeken Cengiz kazancını da artırdı.

728xauto.webp

SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI

2023 sonunda Yasin Cengiz'in gelirinin 400 bin doları (yaklaşık 13 milyon TL) bulduğu tahmin ediliyordu. Şu anki serveti 1 milyon civarında (32 milyon TL) olarak öngörülüyor.

SAHNE BAŞINA 100 BİN DOLAR ALIYOR

Yasin Cengiz'in bazı etkinliklerde sahne başına aldığı paranın yaklaşık 100 bin dolar olduğu söyleniyor. Bu da yaklaşık 3 milyon 200 bin TL'ye denk geliyor. Şimdilik TikTok'ta 12.5 milyon, Instagram'da da 1.5 milyon takipçisi bulunuyor.

00o.jpg

GÖBEK ŞOVUYLA ÜNLENEN YASİN CENGİZ KİMDİR

Türkiye’de doğup büyüyen Yasin Cengiz, tarlada çalışırken çektiği tesadüfi göbek dansı videolarını TikTok platformunda paylaşmaya başladığından beri, popülerlik merdivenlerini hızla tırmanmaya başladı.

Kısa sürede geniş kitlelerin ilgisini çeken videoları, özellikle "Göbek Şov Yapan Adam" olarak tanındı ve bu özgün yeteneği sayesinde sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dört bir yanında gösteri yaparak bir fenomen haline geldi.

ggii.jpg

Yasin Cengiz'in dans videoları, Dubai gibi uluslararası mekanlarda bile büyük ilgi gördü.

Yasin Cengiz'in popülerliği sadece eğlenceli dans performanslarıyla sınırlı kalmadı. Türkiye ve çeşitli ülkelerde dönerci, pizzacı gibi işletmelerin açılışlarına katılarak göbek şov yaptı.

Özellikle Biser King'in "Dom Dom Yes Yes" adlı parçasındaki göbek dansı videosu, Yasin Cengiz'in TikTok hesabının popülaritesini daha da artırdı. TikTok platformunda 4.2 milyon takipçiye ulaşan Cengiz, bu videolarıyla milyonların gönüllerinde taht kurdu.

Sosyal medya platformları, onun için sadece dansın ötesine geçti. Önde gelen ünlüler sayesinde, TikTok videoları daha da renklendi. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pascal Nouma ve Gedson Fernandes gibi isimlerle eğlenceli videolar çeken Yasin Cengiz, 67.7 milyon beğeniye ulaşarak TikTok'ta büyük bir etki yarattı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar