Solmuş çiçekleri canlandıran karışım! Küsmüş çiçekler 2 güne coşuyor

Solmuş çiçekleri canlandıran karışım! Küsmüş çiçekler 2 güne coşuyor

Çiçeklerin ne kadar narin bitkiler olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeterli bakım ve ilgi göremediklerinde küser ve açmazlar. Biz de sizler için 3 çiçek bakım tüyosu bulduk. Artık bitkileriniz orman gibi olacak...

Çiçeklerle yeterince ilgilenilmediklerinde ya da mevsim değişikliklerinde küsebilir ve açma problemleri olabiliyor. Bu durumda insanın canını oldukça sıkıyor. Çiçeklerin bakımını kolaylaştıran 3 tüyoyu sizler için derledik.

Bu aşağıda sırayla sıraladığımız yumurta suyu, paslı çivi, pirinç suyu bu ürünlerin bitkilerin köklerini güçlendirip beslenmesini sağlar.

cicek-bakimi-nasil-yapilir.jpg

YUMURTA SUYU

Haşlanmış yumurtalarınızın kabuklarını soyup ezdikten sonra çiçeklerinizin toprağına karıştırın. Ayrıca haşlanmış yumurta suyunu da ziyan etmeyin ve çiçeklerinizi sulayın. Vitaminin toprağa geçtiğini birkaç seferde göreceksiniz.

PASLI ÇİVİ

Paslı çivi vücuda değdiğinde çeşitli hastalıklara neden olabiliyor. Bunun tam aksine çiçek toprağına paslı çiviyi diktiğinizde, pası çiçeği besliyor ve hastalıklardan, böceklerden koruyor.

PİRİNÇ SUYU

Pilav yapmadan önce yıkadığınız ve suda beklettiğiniz pirinçlerin suyu aslında çok kıymetli. Cilt bakımında da kullanılan pirinç suyundaki vitamin çiçekleri ve bitkilerinizi de besliyor. Lavaboya dökmek yerine pirinç suyunu mutlaka bitkilerinizi sulamak için kullanmayı deneyin.

İlgili Haberler