Son dakika...Erdoğan Meral Akşener ile görüşecek

Son dakika...Erdoğan Meral Akşener ile görüşecek

İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener bugün saat 17.00'd3 Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti eski lideri Meral Akşener ile buluşacağını duyurdu.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" şeklinde açıklama yaptı.

fahrettin-altun.png

AKŞENER EN SON CENAZEDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Meral Akşener, 1 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini Müsavat Dervişoğlu'na devretti. O tarihten sonra uzun süre kameralardan uzak kaldı. Akşener'in ailesiyle birlikte Sapanca'daki çiftlik evinde zaman geçirdiği ve cep telefonunu kapattığı iddia edildi.

aksener2jpguoryfvmpnkybkekd15vyxgjpg-tyaewavh4eopwoplr-zygg.jpg

Son olarak, Akşener'in iki gün önce Özel Kalem Müdiresi Esma Bekar’ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar’ın cenazesine katıldığı görüldü. Bu olay, yaklaşık bir ayın ardından Akşener'in yeniden kamuoyu önüne çıktığı anlamına geliyordu.

12aksenerjpgil3im1fbsesigpu5m9xquajpg-gunfoa7dtk6g-x2-y6jjyq.jpg

Aynı gün içinde eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine de katılan Akşener'in saç renginde değişiklik yaptığı dikkat çekti.