Sosyetik güzel Paris Hilton'dan korkunç itiraf. Zorla ilaç verdiler...

Sosyetik güzel Paris Hilton'dan korkunç itiraf. Zorla ilaç verdiler...

43 yaşındaki Amerikalı ünlü model Paris Hilton, 16 yaşındayken yatılı kaldığı tedavi merkezinde yaşadığı tüyler ürperten olayları ilk kez itiraf etti.

The Hill gazetesinin haberine göre, ünlü model, Temsilciler Meclisinde düzenlenen "Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" konulu oturumda yıllar önce başından geçen kötü olayları anlattı. Daha 16 yaşındayken bir personel tarafından hayatı kabusa dönmüş.

145215-gmch.webp

Çocukların ve gençlerin yatılı tedavi merkezlerine yerleştirilmesinin yol açtığı zararı kişisel deneyimlerinden bildiğini dile getiren Paris Hilton, 16 yaşındayken evdeki yatağından gece yarısı nasıl "koparıldığını" ve bu tür merkezlerin birine nasıl nakledildiğini ilk kez açıkladı.

4523124-fctw.webp

“CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIM”

Kendisine zorla ilaç verildiğini söyleyen Paris Hilton, yatılı kaldığı tedavi merkezinde personel tarafından cinsel istismara uğradığını, şiddetli baskı gördüğünü ve koridorlarda sürüklendiğini ilk kez itiraf etti. Hilton, “Çırılçıplak soyuldum ve hücre hapsine atıldım" dedi.

“SESİ OLMAYAN ÇOCUKLARIN SESİ OLMAK İÇİN BURDAYIM”

Bu süreçte ailesinin de manipüle edilerek kandırıldığını belirten Paris Hilton, "Şu anda sesi olmayan çocukların sesi olmak için buradayım, bu komite onları korumak için iki partili çözümleri ileriye taşıma sorumluluğuna sahip" diye konuştu.

45123124-tzmo.webp

Koruyucu aileye verilen çocukların "çocuk hapishanesi" gibi soğuk tesislerde büyümelerine izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Hilton, bu çocukların maruz kaldıkları muamelenin suç teşkil ettiğini vurguladı.

Hilton, çocukların güvenli aile ortamlarında büyüme hakkına sahip olduğunu vurgulayarak, "Eğer sistem içinde bir çocuksanız, sesimi duyun; Seni görüyorum, sana inanıyorum, yaşadıklarını anlıyorum ve asla pes etmeyeceğim. Siz değerlisiniz, geleceğiniz önemli ve güvende olup desteklenmek için her türlü fırsatı hak ediyorsunuz" dedi.

451231424124-riaj.webp