Staj ve çıraklık mağdurları için yeşil ışık! Yeni bir gelişme daha yaşandı

Staj ve çıraklık mağdurları için yeşil ışık! Yeni bir gelişme daha yaşandı

Prim ve yıl şartına uygun olmalarına rağmen 8 Eylül 1999’da yasanın değişmesiyle beraber emeklilik yaşlarının gelmesini bekleyen staj ve çıraklık mağdurları için yeni bir gelişme yaşandı.

Filiz KIRAL/ Günboyu

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal ve ekibi, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Sözcüsü Ümmü Gülşen Öztürk'ü ziyaret ederek isteklerini iletti.

Ümraniye'deki ofisinde gerçekleşen buluşmada, Federasyon Başkanı Bal'a Başkan Yardımcısı Ender Keskin, Federasyon Genel Sekreteri ve İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Semiha Özek ile İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Selçuk Aydın da refakat etti.

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıcının SSK başlangıcı olarak kabul edilmesini isteyen ve bu isteğini gerekçeleriyle açıklayan heyete, Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk teşekkür ederek, konuyu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüşeceğini ve süreci yakından takip edeceğini bildirdi.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Başkanı Murat Bal ve beraberindekiler, kendilerini ağırlayan Milletvekili Öztürk'e, taleplerini dinleme ve anlama nezaketini gösterdiği için teşekkür etti.