Survivor bitti ortalık karıştı! Tehditler iddialar havada uçuştu kavgaya karısı da dahil oldu

Survivor bitti ortalık karıştı! Tehditler iddialar havada uçuştu kavgaya karısı da dahil oldu

Survivor'da yıldızları bir türlü barışmayan Nagihan ve Yunus Emre, yarışma sonrasında birbirine girdi. Nagihan, şiddet gördüğü iddialarını sürdürürken, konu Yunus Emre'nin evliliğine kadar uzandı. Yunus Emre ise sert ifadeler kullanırken, eşi Beria Özden de sessiz kalmadı.

Nagihan ve Yunus Emre arasındaki gerilim, yarışma sonrasında da devam etti. Nagihan, Survivor'daki kavgalarıyla tanınan Yunus Emre'yi hedef almaya devam ediyor.

tt-001.jpg

hvnb-gv-m4iz.webp

“BAYRAMLIK AĞZIMI AÇTIRMASIN”

Yunus Emre'nin Nagihan'a 'yalancı' demesi üzerine ortalık iyice karıştı. Nagihan, "Tiynetsiz müptezel boş konuşmasın, hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz, DNA der susarım! Benimle başa çıkamaz, bayramlık ağzımı açtırmasın. Alo!" dedi.

ujj.jpg

9i9i.jpg

“GİT KESTİR DÖVECEĞİM SENİ”

Yunus Emre ise "Git kestir, söz döveceğim seni" diyerek ağızları açık bıraktı. Nagihan ise tehditlerine devam ederek, "Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş! Senin adada yaptığın her pisliği A'dan Z'ye ortaya dökmezsem insan değilim, pis hırsız! Yaptıkların yanına kâr mı kalacak sanıyorsun?" ifadelerini kullandı.

yy.jpg

KAVGAYA BERİA ÖZZDEN’DE DAHİL OLDU

Kavga büyüdükçe, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden de tartışmaya dahil oldu. Özden, "Karadere, beni unutma, ahını ve günahına girdiğin bir kadını hiç unutma! Allah büyük! İftira atıyorsun, senin de kızın var, yazık sana. Bu yaşa gelmişsin, koşturduğun şeylere bak. Ben değil, vasıflarım ilgilenecek seninle, adını hiçe saydığın için!" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler