Survivor’da beklenmedik ayrılık! Gözyaşları sel oldu

Survivor’da beklenmedik ayrılık! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da bu hafta düello heyecanı yaşandı. Eleme potasında yer alan Özgür, Damla Can, Nefise ve Batuhan, adada kalmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Zorlu mücadelelerin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu. İşte haberin detayları...

Survivor All Star'da heyecan dorukta. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu hafta eleme gerilimi yaşandı. Takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderilen yarışmacılar Özgür, Damla Can, Nefise ve Batuhan oldu.

8ii.jpg

Bu yarışmacılar, Dominik'te kalabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Büyük finale yaklaşırken rekabetin arttığı Survivor All Star'da karma düellolar büyük heyecan yarattı.

ELEME POTASINDAN KURTULAN İSİM NEFİSE OLDU

İlk turda eleme potasından kurtulan isim Nefise oldu, ardından Batuhan da potadan çıkmayı başardı. Finalde ise Özgür'e karşı kaybeden Damla Can, Survivor All Star'a veda etti. Damla Can'ın vedası duygusal anlara sahne oldu, elinden gelen her şeyi yaptığını belirtti.

640xauto.webp

BURDAN GİTMEK İSTEMEZDİM

Survivor'dan elenen Damla Can, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. Buradan gitmek istemezdim, ama altı yıl aradan sonra burada olmak çok farklıydı. Elimden gelen her şeyi yaptım ama şanssızlıklar üst üste geldi. Burada olmaktan çok mutluydum.

18820387-728xauto.webp

Rakiplerim çok güçlüydü, hepsini gönülden kutluyorum. İnanılmaz bir takım var bu sene. Onlarla başa çıkmak zordu. Şansım yanımda değildi, artık şansımı başka yerlerde aramaya karar verdim. Benim için en iyisi de buymuş. Özgür'e karşı oynadım, ama çok oynamak istiyordum.

uuy.jpg

Kaçırdığım yerde affetmeyeceğini biliyordum. Ama oynarken çok keyif aldım, benim için unutulmaz bir andı. Bu anı yaşattığı için Özgür abiye ve Nefise'ye teşekkür ediyorum. Güzel bir oyundu. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sağlıklı geçsin. İki hafta sonra onları İstanbul'da bekliyorum."

oop.jpg

.jpg

İlgili Haberler