İki ayrı suşi türünü bakteri analizine tabi tutan mühendisin elde ettiği sonuçlar, izleyenleri şoke etti.
Genetik uzmanı Dilara Sarı, iki ayrı suşi türündeki mikropları analiz etti ve "Suşi ekmek yerine suşi yetiştireceğim. İki farklı suşi yetiştireceğim; biri somonlu, diğeri ise yengeçli." diyerek suşileri tabağa yaydı.
Sonuçları gösteren uzman, "Bir suşi çiğ, diğeri çiğ değil. Çiğ olanın farklı bir sonuç vermesi beklenmedikti. İki kez sürprizle karşılaştım. Bakteriler her yerde bulunur, bunun kötü olduğu anlamına gelmez. Vücudumuzun dengesi için gereklidirler. Bu sonuçlar normal çünkü herhangi bir yiyeceği bastığınızda aynı sonuçları alırsınız. Sipariş verdiğim yer oldukça temiz ve hijyenik, farklı renk ve şekillerde bakteri kolonileri görülmedi." şeklinde konuştu.