Sylvester Stallone'un başrolünde! Tulsa King'in yeni sezonundan ilk fragman geldi

Sylvester Stallone'un başrolünde! Tulsa King'in yeni sezonundan ilk fragman geldi

Sylvester Stallone'nin başrolünü üstlendiği suç draması Tulsa King, merakla beklenen ikinci sezonuyla ilk kez ve yalnızca TV+'ta izleyicilerle buluşacak.

Dünyanın dört bir yanında büyük bir ilgiyle takip edilen, Sylvester Stallone'nin başrolünde yer aldığı suç draması Tulsa King, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk sezonuyla büyük yankı uyandıran dizi, merakla beklenen ikinci sezonunu ilk kez ve sadece TV+’ta izleyiciye sunacak. 22 Eylül’den itibaren her hafta yeni bir bölümle ekranlarda olacak olan Tulsa King, Paramount yapımı olarak öne çıkıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Stallone’ye eşlik eden isimler arasında Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund ve Dana Delany gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Ayrıca, dizinin yapımcılığını The Sopranos ve Boardwalk Empire gibi başarılı suç dramalarının arkasındaki isim olan Terence Winter üstleniyor.

YENİ SEZONDA SÜRPRİZ GELİŞMELER İZLEYİCİYİ BEKLİYOR

Yeni sezonda izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. 10 bölümden oluşan bu sezonda, Dwight (Stallone) ve ekibi Tulsa'da kurdukları suç imparatorluğunu genişletmeye ve savunmaya devam ediyor. Ancak, karşılarına çıkan Kansas City mafyası ve güçlü bir yerel iş adamı gibi tehditlerle yüzleşmek zorunda kalacaklar. Dwight, hem işini hem de ailesini korumaya çalışırken, New York'ta yarım kalmış bir işi de tamamlamak zorunda kalacak.