Taksim'de dolar saçarak gündem olmuşlardı. Cezaevinden özel helikopterle çıktı

Taksim'de dolar saçarak gündem olmuşlardı. Cezaevinden özel helikopterle çıktı

Müstehcen içerikli partiler düzenleyerek dikkat çeken 'Fergio House' olayında organizatör F.G., tutuklanmış ve 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Bugün, F.G.'nin cezaevinden iki koruma eşliğinde helikopterle ayrıldığı görüntüleri ortaya çıktı.

Show Tv’nin haberine göre, müstehcen içerikli partilerle bilinen 'Fergio House' grubu, bir operasyonla dağıtılmıştı. F.G., 7 aydır tutuklu bulunuyordu ve bugün serbest bırakıldı. Cezaevinden çıkışında, iki korumanın eşliğinde helikoptere binerek gösteriş yaptı.

640xauto-004.webp

TUTUKLANMIŞTI

İstanbul merkezli 8 ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, sosyal medyada "Fergio House" hesabından müstehcen içerikli paylaşımlar yapan ve bu içerikli partileri duyuran kişiler yakalanmıştı.

hh.jpg

19 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Baskında 19 şüpheli gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda, müstehcen videolarda kullanılan çeşitli maskeler, fantezi kıyafetler, sahte dolar banknotları, fantezi malzemeleri, 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirilmişti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.G. tutuklanmıştı.

Operasyonun devamında, F.G. (32), S.G. (32) ve S.G.C. (45) isimli şahısların suç gelirleriyle elde ettiği değerlendirilen varlıklarına el konma kararı alınmıştı. Yaklaşık 85 milyon TL değerinde olan bu varlıklar arasında İzmir'de bir daire, bir arsa, bir tarla, üç araç ve banka ile elektronik para hesapları bulunuyordu.

o0.jpg

CEZAEVİNDEN HELİKOPTERLE AYRILDI

Yeni bir gelişme yaşandı ve 3 yıla kadar hapsi istenen F.G. serbest bırakıldı. Cezaevinden helikopterle ayrıldı.

3433.jpg

NE OLMUŞTU

Taksim'de dolar saçma olayıyla adlarından söz ettiren ve yaşadıkları lüks evle merak uyandıran Onlyfans içerik üreticileri, kimlikleri açıklanmıştı. Gizemli kimliklerin ortaya çıkmasının ardından, bu kişilerin aslında Onlyfans üzerinde içerik üreten bireyler olduğu anlaşılmıştı.

c.jpg

Dolar saçma eylemleri ve kimliklerinin ifşa edilmesinin ardından, bu kişilerin yaşadığı ev büyük bir ilgi odağı oldu. Ev sahibi, Fergio House isimli bu lüks mülkü tanıtarak, içerisinde bulunan özel odalar ve sıra dışı aksesuarlarla dikkat çekti. En çok şaşırtan detay ise, evin değerinin tam 200 milyon TL olduğunun açıklanmasıydı.

indir-imm9.jpg