Taliban pravdası Yeni Akit'ten Günboyu'na iftira

Taliban pravdası Yeni Akit'ten Günboyu'na iftira

Gerici çevrelerin sesi olması ve Hiranur Vakfı'nda 6 yaşındaki kız çocuğunu evlendirilme adı altında cinsel istismara uğratanlara sahip çıkması ile bilinen Yeni Akit, Günboyu Gazetesi'ni hedef aldı.

Taliban sevdalısı ve sözcüsü olup Türk medyasının utancı sözde gazete Yeni Akit, Günboyu Gazetesi'ne iftira attı. Her türlü iftirayı atıp müslümanım diye geçinen, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni şeriat sevdalılarına peşkeş çekmeye can atan gerici Yeni Akit, iftiralarına devam ediyor.

Medya sektöründe çamur medya olarak adlandırılan ve sürekli yalan haberlerle halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, Taliban sevdalısı sözde gazete Akit, gururla sürdürdüğümüz milliyetçi çizgimizi hazmedemeyince iftira atmaya başladı.

Evren Devrim Zelyut'un kişisel Youtube hesabından yaptığı dolar yorumunu, üzerine hiçbir ekleme ve dolaylama yapmadan meslek ilkeleri çerçevesinde tahmin adı altında haberleştirmemizi kaldıramayan, binlerce masum insanın kanını eline bulaştıran Taliban'ın sözcülüğünü yapan Akit'i kızdırdı.

Ekonomi alanında değerlendirme yapan isimlerin analizlerini, vatandaşları bilgilendirmek adına haberleştirmek, Türkçe kurallarına uymayan, virgülü nereye koyacağını bilmeyen, girilen haberlerinin kontrolünü dahi yapamayan Yeni Akit’e göre iftira nedeni sayıldı.

Türk medyasının utancı Yeni Akit, milliyetçi çizgimizi sorgulayacak en son kurum bile değildir. Gericilerin sözcülüğünü üstlenen sözde gazete çamura batmaya devam ediyor.

akitt.jpg