Tamamen ücretsiz oldu. Yarın başlıyor

Tamamen ücretsiz oldu. Yarın başlıyor

O kişiler tamamen ücretsiz olarak yararlanabilecek. Yarın itibarıyla başladı. İşte tüm ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), 18-30 yaş arası gençlere yönelik "Seyahatsever" projesi kapsamında KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunacak. Proje, 8 Temmuz ile 25 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ve gençlere maksimum 5 gün boyunca konaklama fırsatı verileceği belirtildi.

800x420-kyk-yurtlarinda-ucretsiz-konaklama-sartlari-hangi-aylarda-kykda-ucretsiz-kalinir-k1-1695282725503.webp

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2024 GSB Seyahatsever girişimi, gençlerin Türkiye'yi keşfetmeleri ve yaz mevsimini KYK yurtlarında ücretsiz geçirmeleri için bir imkan sağlıyor. Bu proje çerçevesinde, özellikle deprem bölgeleri dışında bulunan illerdeki 1 kız ve 1 erkek yurdu gençlere hizmet verecek şekilde düzenlendi.

DETAYLAR NETLEŞTİ

Başvuruların nasıl yapılacağına dair detaylar netleşti. Konaklama için başvurular, rezervasyon yapılacak yurda en az bir gün öncesinden 444 0 472 (ALO GSB) numarasını arayarak isim, soyisim ve T.C. kimlik numarası ile gerçekleştirilmelidir.

bu-yaz-hangi-kyk-yurtlari-ucretsiz-olacak-kimler-15075243-513-amp.webp

Seyahatsever projesi, gençlerin Türkiye'nin farklı bölgelerini keşfetmelerini ve çeşitli kültürel deneyimler yaşamalarını hedefliyor. Aynı zamanda projenin amacı, gençlerin yaz tatillerini KYK yurtlarında ücretsiz olarak geçirerek bu süreçte yeni arkadaşlıklar kurmalarına imkan sağlamak olarak belirtildi.