Tarkan yeni şarkısının bir bölümünü paylaştı

Tarkan yeni şarkısının bir bölümünü paylaştı

Tarkan, 14 Haziran'da yayınlanacak "Kuantum 51" adlı yeni albümünün ilk şarkısından bir kısmı hayranlarıyla paylaştı.

Cumhuriyetin 100. yılı için yazdığı "Sen Rahat Uyu" adlı marş ile gündeme gelen Tarkan, yeni albümünün çıkış parçasından 10 saniyelik bir bölümü YouTube hesabında yayınladı.

Sanatçı, albümle ilgili yaptığı açıklamada, "Biliyorum, 'artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar' diyorsunuz. İnanın az kaldı. Biraz daha sabredin canlarım. Yakında kavuşacağız. Albümün miksleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyodayız. Az kaldı" ifadelerini kullandı.

Tarkan, "Kuantum 51" adlı albümünün 14 Haziran'da çıkacağını "Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle" sözleriyle duyurdu.

u8u.jpg

TARKAN KİMDİR

Türk pop müziğinin 2000'li yıllarına damga vuran şarkıcı Tarkan, lise yıllarında Karamürsel İleri Musiki Derneği ve Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde aldığı eğitimle müzik kariyerine adım attı. Düğünlerde şarkıcılık yaparak başlayan Tarkan, ilk albümü "Yine Sensiz"i 1992'de çıkardı ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla büyük çıkış yakaladı. İşte Tarkan'ın biyografisi...

Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletinde Alzey kasabasında doğdu. Aslen Rize İkizdereli olan Tarkan'ın annesi Neşe, babası ise Ali Tevetoğlu. Annesi, oğluna "Tarkan" adını, aynı isimli çizgi roman karakterinden esinlenerek verdi. Tarkan, merhum siyasetçi Fethi Tevetoğlu'nun yeğeni.

Müziğe olan ilgisi çocukluk yıllarında başlayan Tarkan, toplam altı çocuklu bir ailenin ferdi olarak Almanya'da büyüdü. Aile 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşti. Tarkan, lise eğitimine burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Daha sonra ailesi İstanbul'a taşındığında, Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde eğitimine devam etti ve çeşitli mekanlarda sahne aldı.