Tarsus'ta kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi

Tarsus'ta kursiyerler yaptıkları eserleri sergiledi

Tarsus Belediyesi Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde eğitim gören kursiyerler, düzenlenen resim sergisinde yeteneklerini sergiledi ve törenle katılım belgelerini aldı.

Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle devam eden kurslar kapsamında, Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde resim eğitimi alan kursiyerler, ortaya koydukları eserleri sergiledi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren merkezde, dönem boyunca eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarından oluşan sergi, yoğun katılımla gerçekleşti.

Sergide sergilenen eserler, kursiyerlerin eğitim süresince gösterdikleri çaba ve yeteneklerinin bir yansıması olarak büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılanlar, kursiyerlerin özgün çalışmalarını beğeniyle inceledi. Katılım belgesi takdim töreninde, kursiyerler emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kursların devam edeceğini belirterek, "Kursiyerlerimizin azmi ve yetenekleri bizleri gururlandırdı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, sanat yolculuklarında başarılar dileriz" dedi.