Timur Cihantimur tuvalet temizleyip ot yoluyor. Cezaevindeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Timur Cihantimur tuvalet temizleyip ot yoluyor. Cezaevindeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

ABD’de tutuklanan Eylem Tok ile katil oğlu Timur Cihantimur’un cezaevinde neler yaptığı ortaya çıktı. Lüks villalardan nereye!

17 yaşındaki Timur Cihantimur, 1 Mart akşamı Kemerburgaz’da Porsche marka cipiyle ATV'li bir gruba çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Kazanın ardından Mısır üzerinden ABD'ye kaçan Cihantimur, 112 gün sonra Boston'da tutuklandı. Cihantimur’un annesi yazar Eylem Tok ile birlikte yargılandığı duruşmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Eylem Tok ve oğluna kırmızı bülten çıkarıldı

Boston'daki duruşmada Türkiye’nin sunduğu deliller ve iade talebi değerlendirildi. Timur Cihantimur’un savunmasını babasının tuttuğu iki ABD'li avukat üstlendi.

Akşam'da yer alan habere göre avukatlar, Cihantimur’un kaldığı ıslahevindeki kötü şartları gerekçe göstererek tahliye talebinde bulundu. Timur Cihantimur'a kaldığı ıslahevinde tuvalet temizlettirilip ot yoldurulduğu öğrenildi.

whatsapp-image-2024-06-20-at-09-01-14.jpeg

Çocuk tutuklular için rehabilitasyon amaçlı cezaevinde kalan Cihantimur'un, burada zor işlerde çalıştırıldığını belirten avukatlar, müvekkillerinin topluma kazandırılması gerektiğini savundu. Ancak mahkeme, bu talepleri reddetti.

Başsavcılık Eylem Tok'u yalanladı: Olay yerine gelen anne lüks araçla ölüme sebebiyet veren oğlunu kaçırmış - Tele1

ABD'li savcı Levy'in talebi üzerine mahkeme, Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Timur Cihantimur, bugün Türkiye saatiyle 16.30'da Boston Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıkacak ve avukatların tahliye talepleri bir kez daha değerlendirilecek. Eylem Tok’un yargılanmasına ise 27 Haziran’da devam edilecek.

Kazada 1 kişinin ölümüne neden olmuştu! Eylem Tok ile oğlunun duruşması ertelendi - Haberler