Tıp dünyasını şoke eden olay. 4 kollu 4 bacaklı ve 2 yüzlü doğdu

Tıp dünyasını şoke eden olay. 4 kollu 4 bacaklı ve 2 yüzlü doğdu

Hindistan'da dünya tıp tarihinde nadir görülen bir doğum gerçekleşti. Doğum sancıları sıklaşan 38 yaşındaki bir kadın, hastanede 4 kolu, 4 bacağı ve 2 yüzü olan bir bebek dünyaya getirdi.

Hindistan'da doğan bebek halk arasında paniğe yol açtı. Yeni doğan bebek, 4 kollu,4 bacaklı ve 2 yüzlü doğdu...

Hindistan'da 38 yaşındaki Rama Devi, doğum sancıları başlamasıyla başvurduğu hastanede hem kendisini hem de doktorları şoke eden bir durumu yaşadı.

4 KOLLU, 4 BACAKLI VE 2 YÜZLÜ...

Hamileliği boyunca hiç doktor kontrolüne gitmeyen genç anne, hastanede 4 kolu, 4 bacağı ve 2 yüzü olan bir bebek dünyaya getirdi.

Bebeğin göğüs bölgesinden çıkan tam gelişmemiş 2 kol ve 2 bacağın, aslında bebeğin ikizine ait olduğu ve anne karnında gelişimini tamamlayamadığı belirlendi.

87683279-13664823-image-a-10-172-7exg-cover.webp

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Bu garip doğumun üzerinden sadece 5 saat geçtikten sonra bebek hayata gözlerini yumdu.

BRAHMA'NIN REENKARNASYONU

Geçtiğimiz yıllarda, Hindistan'da yine benzer bir durum yaşandı.

Hindistan'ın doğusundaki Baruipur şehrinde fazladan iki kol ve iki bacakla dünyaya gelen bebek, yerel halkı sokaklara döktü.

Anne karnında gelişemeden ölen ikiz kardeşinin uzuvlarının kendi vücuduna kaynadığı için 4 kollu ve 4 bacaklı olarak doğan bebek, birkaç yıl önce benzer bir doğumun yaşandığını akıllara getirdi.

hindu.jpg

Hindistan'da bu tür doğumların, akraba evliliklerinin yaygınlaşmasının bir sonucu olduğu belirtiliyor.

Öte yandan, halk, Hindu inancındaki Tanrı Brahma'nın da 4 kol ve 4 bacaklı olması nedeniyle, yeni doğan bebeğin Brahma'nın reenkarnasyonu olduğuna inanıyor.