Toplu taşıma ücretleri rekor zam. Bugünden itibaren geçerli sayılacak

Toplu taşıma ücretleri rekor zam. Bugünden itibaren geçerli sayılacak

Zam yağmuru devam ediyor. Toplu taşıma ücretlerine yüzde 40 oranında zam geldi. İşte tüm ayrıntılar....

Manisa'da, toplu taşıma ve taksici esnafına destek olmak amacıyla UKOME kararıyla toplu taşıma ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Yeni zamlı fiyatlar 2 Temmuz'dan itibaren geçerli olmaya başladı.

Manisa'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Örneğin, 155 numaralı Şehiriçi Denetimli Özel Halk Otobüsleri için yeni fiyatlar şu şekilde belirlendi: Manisa Kart indirimli tam kullanım için 20 TL, öğrenciler için 13,25 TL ve kartsız tam kullanım için 25 TL olarak uygulamaya konuldu. Daha önceki fiyatlar ise kartlı indirimli tam için 14,50 TL, öğrenci kartlı için 9,50 TL ve kartsız tam için 18 TL idi.

Ayrıca, 141 numaralı Kampüs Karayolcu Taşıma Kooperatifine bağlı otobüslerde tam kart kullanımı 23,70 TL, öğrenci için 14,30 TL ve kartsız tam kullanım için 30 TL olarak güncellendi.

Taksimetreli taksi tarifelerinde de değişiklikler yapıldı: Taksi açılış ücreti 15 TL'den 23 TL'ye yükseltildi. Her kilometre için 28 TL ödenecekken, 1 saatlik kullanım ücreti 210 TL olarak belirlendi. İndi bindi ücreti ise 100 TL olarak açıklandı.

Manisa’da toplu taşıma zamlandı