Toyota ile Tesla Cybertruck kafa kafaya çarpıştı

Toyota ile Tesla Cybertruck kafa kafaya çarpıştı

Tesla Cybertruck, sağlamlığıyla öne çıkan bir araç olarak bilinir. Son yaşanan kazada, Toyota Camry ile kafa kafaya çarpışan Cybertruck, kazayı sadece ufak çiziklerle atlattı.

Tesla'nın ünlü elektrikli pick-up modeli Cybertruck, Kaliforniya'nın Fresno bölgesinde kaydedilen ikinci trafik kazasına karıştı. Kazada, eski bir Toyota Camry ile çarpışan Cybertruck, olağanüstü dayanıklılığıyla dikkat çekti. Kazada ne can kaybı ne de yaralanma yaşanırken, Tesla'nın araç içi kamerası kaza anını anbean kaydetti.

az-kalsin-iltica.jpg

Tesla Cybertruck, paslanmaz çelik gövdesi ve sağlam yapısal tasarımıyla bilinir. Fresno'daki kazada, ara yoldan dikkatsizce çıkan Toyota Camry sürücüsü, Cybertruck'ın güçlü yapısına rağmen kazaya sebep oldu. Tesla'nın pick-up modeli, çarpışmanın ardından bile gözle görülür bir hasar almazken, plastik aksamının bile ne kadar dayanıklı olduğunu kanıtladı.

tesla-cybertruck-kaza-agy5.webp

Kazaya ilişkin görgü tanıklarının ifadelerine göre, Tesla sürücüsü kazadan önce aracını güvenli bir şekilde sürerken, ani manevra yaparak çarpışmayı önlemeye çalıştı. Ancak Toyota Camry'nin ani hareketi sonucu kazaya engel olunamadı.