Trabzon'da Ebru Yaşar 100 bin kişilik korosuyla rekor kırdı

Trabzon'da Ebru Yaşar 100 bin kişilik korosuyla rekor kırdı

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Trabzon'da düzenlenen festivalde 100 bin kişilik katılımla rekor kırdı. Beyaz sahne kostümüyle büyük beğeni toplayan Yaşar, tüm gözleri üzerine çekti.

Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Trabzon'da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin son gününde sahne aldı.

Beyaz sahne kıyafetiyle oldukça şık görünen Ebru Yaşar, 100 bin kişilik bir kalabalıkla festivalin rekoruna ve kapanışına imza attı. Yaşar, beyaz sahne kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

100 BİN KİŞİNİN KATILIMIYLA REKOR KIRDI

Albümleriyle büyük yankı uyandıran ve rekorlar kıran Ebru Yaşar, Trabzon'da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde de 100 bin kişinin katılımıyla büyük bir başarıya imza attı.

Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği konserde, başarılı sanatçı şarkılarını gece boyunca alanı dolduran 100 bin kişiyle hep bir ağızdan söyledi.

Repertuarında sevilen şarkılarının yanı sıra Karadeniz türkülerine de yer veren Yaşar, sahnede yaptığı konuşmada, "Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

2-0o1u.webp

3-9abr.webp

4-unhz.webp

423423sdfsd-eohi.webp