Trump’a bir suikast girişimi daha

Trump’a bir suikast girişimi daha

ABD Başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya’nın Butler kentinde kendisine yönelik düzenlenen suikast girişimi girişiminin ardından bir sıcak gelişme daha yaşandı. Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin, elinde bıçak olan bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

Eski Başkan Donald Trump, Pensilvanya'daki bir miting sırasında kendisine yönelik yapılan suikast girişiminin ardından Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında ise polis, yeni bir suikast girişimini engelledi.

trump-saldiri-reu-2255807.jpg

ABD basınında yer alan haberlere göre, Kongre civarında güvenliği artırmak için Ohio'dan gelen bir polis memuru, şüpheli bir şahsı tespit etti. Görgü tanıkları, şüphelinin elinde iki bıçak bulunduğunu ve bıçakları polise doğru savurduğunu belirtti.

640xauto-1.webp

POLİS VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Ohio'dan gelen bir polis memuru, Milwaukee'deki Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında bulunan söz konusu şüpheliyi vurarak öldürdü.

640xauto-2.webp

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz'da bir seçim mitingi sırasında uğradığı suikast girişiminin ardından, ilk kez geçtiğimiz akşam Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katılarak halk karşısına çıkmıştı. Trump'ın perşembe günü Kongre'de bir konuşma yapması bekleniyor.

640xauto-3.webp

640xauto.webp