Tuba Büyüküstün Seda Bakan'ı fena bozdu. Dizinin galasında gergin anlar

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'ı fena bozdu. Dizinin galasında gergin anlar

Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan, birlikte rol aldıkları "Zeytin Ağacı" dizisinin galasında kameraların karşısına geçti. Seda Bakan konuşma yaparken Tuba Büyüküstün'ün sözünü kesip, "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

9 Temmuz'da gerçekleşen galadaki görüntüler yeniden gündeme geldi. İkilinin "Zeytin Ağacı" dizisinde rol alması ve aralarındaki olası gerilim iddiaları dikkat çekti.

gseqj-cw8aab8-m.jpg

“SEDA, SUS TAMAM, SUS ARTIK”

Seda Bakan’ın “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca...” şeklindeki açıklamasını Tuba Büyüküstün, “Az da olsa tanımıyordun, ben seni tanımıyordum, Boncuk’u tanımıyordum, sen de Boncuk’u tanımıyordun, beni tanımıyordun” şeklinde keserek yanıtladı. Büyüküstün'ün bu tavrı ve “Seda, sus tamam, sus artık” şeklindeki çıkışı kameralara yansıdı.

Bu diyalog sonrası Twitter’da Tuba Büyüküstün gündeme oturdu ve sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

640xauto-001.webp

Büyüküstün, eleştirilerin ardından Seda Bakan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı, ancak bu hareketi de eleştirilerden kaçmasına yetmedi. İşte sosyal medyada yapılan bazı eleştiriler...

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞDI

Şüphesiz dizinin en zorlama oyuncusu Tuba Büyüküstün içinde bastırılmış Seda Bakan kıskançlığını bi çırpıda açığa çıkarmış.

Sevgili Tuba Büyüküstün

İnsanı bir ortamda bozmanın ne kadar ayıp bir şey olduğunu sana öğretmediler mi ?

Nedir sende ki bu ego? Seda Bakan’ın naifliğine kurban ol sen. O kız yetenekli ve zeki sende zeka nanay fizikte kalas gibi sen bi kuklasın.

728xauto.webp

yhy.jpg