Tüfekle hastane basan kadının ifadesi ortaya çıktı! Gerçek bambaşka çıktı

Tüfekle hastane basan kadının ifadesi ortaya çıktı! Gerçek bambaşka çıktı

Kahramanmaraş’ta pompalı tüfekle hastane basan kadının ifadesi ortaya çıktı. Öyle bir şey söyledi ki…

Tüfekle hastane basan kadının ifadesi ortaya çıktı

45 yaşındaki Birgül G., elindeki pompalı tüfekle Kahramanmaraş'ta bir devlet hastanesine girmiş, ardından “Elimde bomba düzeneği var” diyerek bağırmıştı. Hastanede yaşanan korku dolu anların ardından bazı sağlık çalışanlarının masaların altına saklandığı görülmüştü.

“Benim kalbimi durdurun” diyerek bağıran, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen kadının ifadesi ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta tüfekle hastane basan kadın: "İntihar etmek istedim" - Yerelin Gündemi

“BİRİLERİ BELKİ BENİ ÖLDÜRÜR DİYE…”

Amacının kimseye zarar vermek olmadığını, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten Birgül G. şunları anlattı: Oğlumun eziyetlerine daha fazla dayanamadım ve intihar etmek istedim ama yapamadım. Kimseye zarar vermek gibi bir amacım yoktu. Kimseyi vurmaya gitmedim. Elimdeki tüfeği gören olursa birileri belki beni öldürür diye hastaneye gittim.

Sağlık Bakanlığı, olayın ardından sosyal medya hesabından kadının gözaltına alındığı haberini "Şiddete sıfır tolerans" başlığıyla duyurdu.

Acil serviste dehşet anları! Pompalı tüfekle hastane basan kadın 'çantamda bomba var' diye bağırdı - Günün Haberleri | Video

“KENDİNİ ÖLDÜRMELERİNİ İSTEMİŞ”

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Tiyekli ise şunları söyledi: Bugün, şiddetin kenarından dönüldü. Bir kadın elinde pompalı tüfekle acil servise girmiş, çantasında da bomba olduğunu söyleyerek çalışanları tehdit etmiş, kendini öldürmelerini istemiş. Ne olduğunu anlayabilmiş değiliz ama bütün çalışma arkadaşlarımız çok korkmuş, çok kötü durumdalar, olayı anlamaya çalışıyoruz. Kapının girişinde metal detektör var ama atıl durumda bırakılmış. Hastaneler bu kadar başıbozuk ve sahipsiz bırakılmamalı. Daha önce sağlıkta tedbir olarak metal detektörlerin konulacağı söylenmişti. Bu kişi elindeki pompalı tüfekle acilde çalışan kişilere ateş etseydi ne olacaktı?

İlgili Haberler