Tüm dünyayı sarsan istismar davasında sapık koca ilk kez konuştu! Öyle bir şey itiraf etti ki...

Tüm dünyayı sarsan istismar davasında sapık koca ilk kez konuştu! Öyle bir şey itiraf etti ki...

Fransa'da 10 yıl boyunca eşi tarafından uyuşturularak onlarca erkek tarafından cinsel istismara maruz kalan Gisele Pelicot davası gündem oldu. Eşini yıllar boyunca istismara maruz bırakan Dominique Pelicot, ilk kez hakim karşısına çıktı ve yöneltilen suçlamaların tamamını kabul etti.

Tüm dünyayı sarsan istismar davasında sapık koca ilk kez konuştu

Fransa'da eşi tarafından uyuşturucu verilerek 10 yılı aşkın süredir onlarca erkeğin cinsel istismarına uğrayan Gisele Pelicot'un gündeme bomba gibi düşmüştü.

Eşi Gisele Pelicot'u uyuşturucu vererek 10 yıldan fazla bir süre boyunca onlarca erkeğin cinsel istismarına maruz bırakan Dominique Pelicot, ilk kez mahkemeye çıkarken, tüm suçlamaları kabul etti.

ad8797f0-74d7-11ef-b282-4535eb84fe4b-jpg.webp

HEPSİ BİLİYORDU

71 yaşındaki Dominique Pelicot, mahkemede "Ben de bu mahkemedeki diğerleri gibi bir tecavüzcüyüm" şeklinde ifadelere yer verdi. 71 yaşındaki eş ve 50 erkek daha mahkeme karşısında tecavüzle suçlanıyor.

Dominique Pelicot, ifadesinde diğer erkekleri de suçlarken, hepsinin bu durumdan haberdar olduğunu ve aksini söylememeleri gerektiğini ifade etti.

gisele-pelicot-2170483062.jpg

“ONA TAMAMEN GÜVENMİŞTİM”

72 yaşındaki Gisele Pelicot, açıklamasında "Bunları dinlemek benim için çok zor. Bunları yapabileceğini aklımdan geçirmediğim bir adamla 50 yıl yaşadım. Ona tamamen güvenmiştim” dedi.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Dominique Pelicot, eşini uyuşturucu etkisindeyken cinsel istismara uğradığı anları kaydettiğini itiraf etti. Kayıtları kısmen "kendi zevki" için, kısmen de "güvence" olarak sakladığını savundu.

fransanin-konustugu-cinsel-istismar-davasindaki-dominique-pelicot-sucunu-kabul-etti-tyy3.webp
Dominique Pelicot

NE OLMUŞTU?

Fransa’nın Avignon kentinde, 72 yaşındaki Gisele Pelicot’un eşi tarafından uyuşturulup onlarca erkek tarafından tecavüze uğratıldığına ilişkin dava, ay başında görülmeye başlanmış ve ülke çapında gündem olmuştu.

Gisele Pelicot, duruşmalarda kimliğini gizleme hakkından feragat etti. Eşi Dominique Pelicot'un yargılanmaya başlamasıyla birlikte Gisele Pelicot’un hikayesi Fransa'da geniş yankı uyandırdı ve kendisi cesaretin, dayanıklılığın ve cinsel şiddete karşı mücadelenin sembolü olarak anılmaya başlandı.