Tüm şehir bu atamayı konuşuyor! Gençlik Kolları’ndan özel kalem müdürlüğüne

Tüm şehir bu atamayı konuşuyor! Gençlik Kolları’ndan özel kalem müdürlüğüne

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü İhsan Aray'ın emekli olmasının ardından, göreve AKP Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara atandı.

Gençlik Kolları’ndan özel kalem müdürlüğüne

Kamuda liyakat ve torpil tartışmalarına bir yenisi eklendi. Kilis’te Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'ne, AKP Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara atandı.

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın aktardığına göre, yıllardır Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten İhsan Aray, geçtiğimiz hafta emekli oldu. Aray için Vali Tahir Şahin tarafından bir veda programı düzenlendi.

akp-genclik-kollari-baskani-kilis-te-valilige-atandi.webp

İhsan Aray’ın görev süresinin sona ermesinin ardından, Özel Kalem Müdürlüğü’ne AKP’den bir atama yapıldı. AKP Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Musa Kara, yeni Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi. Kara’ya cuma günü görev tebliğ edildi ve ilk mesaisine bugün başlaması bekleniyor.

Öte yandan, Musa Kara'nın Kilis Belediyesi'nde personel olarak çalıştığı bilgisi de var. 31 Mart seçimlerinde belediyenin AKP'den CHP'ye geçmesinin ardından, CHP’li belediye Kara'nın işe devam etmediği gerekçesiyle işine son verdi.