Türkiye Kupası Konyaaltı’nın

Türkiye Kupası Konyaaltı’nın
Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Armada Praxis Yalıkavak Spor'u 30-21 mağlup ederek şampiyon oldu.

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası dörtlü final maçları, Ankara'da gerçekleşti. Süper Lig lideri olan ve sezon boyunca oynadığı 20 maçı da kazanan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek ülke genelindeki ilk kupasını kazandı.

Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapılan dörtlü finallerde, Konyaaltı Belediye Spor Kulübü önce Kastamonu Belediyesi ile karşılaştı ve 33-30'luk skorla galip geldi. Bu sonuçla finalde Armada Praxis Yalıkavak Spor ile eşleşti. Final maçına hızlı bir başlangıç yapan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, ilk yarıyı 14-11 önde tamamladı ve maçı 30-21 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Maçın hakemliğini Mehtap Şimşek ile Pınar Ünlü Hatipoğlu üstlendi. Finalin en değerli oyuncusu ise Konyaaltı Belediye Spor Kulübü'nün tecrübeli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal seçildi.

Türkiye Kupası Konyaaltı’nın

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar