Uçurumda cansız bedeni bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni belli oldu

Uçurumda cansız bedeni bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni belli oldu

Geçtiğimiz günlerde ölü bulunan Denizli'ye gelen Polonyalı turist ölüm nedeni belli oldu. Polpnyalı turistin cenazesi ülkesine gönderilecek.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kaybolan ve 24 saat sonra uçurumda cansız bedeni bulunan 73 yaşındaki Polonyalı turist Maria Jolanta Latacz'ın ölüm nedeni belirlendi.

Adli Tıp tarafından yapılan otopsi sonuçlarına göre, yaşlı kadının kalp krizi geçirdikten sonra dengesini kaybederek yaklaşık 75 metrelik uçurumdan yuvarlandığı tespit edildi.

Maria Jolanta Latacz, Antalya'da konakladığı otelden bir tur kafilesiyle Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti'ni ziyaret etmek üzere Denizli'ye gelmişti. 8 Mayıs Çarşamba günü öğle saatlerinde kaybolmuş ve ertesi gün Domuzçukuru mevkiindeki dere yatağında ölü olarak bulunmuştu.

Otopsi sonuçlarına göre, Maria Jolanta Latacz'ın kalp krizi geçirmesi sonucu denge kaybı yaşayarak uçuruma yuvarlandığı belirlendi. Cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morgunda yapılan işlemlerin ardından konsolosluk yetkililerine teslim edildi. Maria Jolanta Latacz'ın cenazesinin, Antalya üzerinden memleketi Polonya'ya gönderileceği öğrenildi.

İlgili Haberler