Üniversiteye geri dönmüştü! Hande Erçel'den yeni okul pozu

Üniversiteye geri dönmüştü! Hande Erçel'den yeni okul pozu

Oyunculuk performansı ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda yarım bıraktığı eğitimine geri dönmüştü. Ünlü oyuncu, üniversiteden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

2014 yılında oyunculuğa adım atan ve bir yıl sonra "Güneşin Kızları" dizisinde canlandırdığı 'Selin Yılmaz' karakteriyle yıldızı parlayan Hande Erçel, dizi çekimleri nedeniyle devam edemediği eğitimine geçtiğimiz aylarda geri dönmüştü.

665983eda767753401c2d1b2.webp

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'ndeki eğitimine devam etmek için tekrar kayıt yaptıran ünlü oyuncu, öğrenci kartıyla poz verdikten sonra okulundan yeni bir fotoğraf paylaştı.

66598403a767753401c2d1b7.webp

"CANIM OKULUM"

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Hande Erçel, "Sevgili okulum... Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi" mesajını yazdı.

665983faa767753401c2d1b5.webp

"İNŞALLAH BU KEZ OKULUNU TAMAMLAYACAK"

Uzun süredir Hakan Sabancı ile birlikte olan 30 yaşındaki oyuncu, okul kaydını tamamladıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile buluşmuştu. İnci, Erçel ile çektirdiği fotoğrafın altına, "Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz. Çok sempatik, sıcakkanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de akademili olmanın ne anlama geldiğinin gayet farkında, inşallah bu kez okulunu ara vermeden bitirecek" notunu ekleyerek sosyal medyada paylaşmıştı.