Ünlü oyuncu Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Ünlü oyuncu Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi!  En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı "Korkma Ben Yanındayım" dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş, hem özel hayatında hem de projelerinde büyük dikkat çekiyor.

Ünlü rapçi Blok3 ile yaşadığı ilişki ve sonrasında yaşanan ayrılık oldukça konuşulmuştu. Şimdi ise, Aktaş'ın Bodrum hakkındaki yorumu gündemde.

Nilsu Berfin Aktaş, "Kuzey Yıldızı İlk Aşk", "Kalp Yarası", "Gelsin Hayat Bildiği Gibi", "Yaz Şarkısı" ve "Korkma Ben Yanındayım" gibi birçok projede yer alarak başarılı bir performans sergiledi. Son dönemde oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren Aktaş, ünlü rapçi Blok3 ile yaşadığı kısa süreli ilişkiyle de gündeme gelmişti. Şimdi ise Bodrum hakkındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Aktaş, bu yaz bolca tatil yaptığını belirtti ve Hollanda ile Viyana'ya gittiğini, Türkiye'de ise Bodrum'u tercih ettiğini söyledi. Bodrum'un maliyetleriyle ilgili olarak, ünlü oyuncu "gereksiz pahalı" ifadesini kullanarak, en çok parayı kokteyllere harcadığını açıkladı.

640xauto-005.webp

t.jpg