Ünlü oyuncu Burcu Binici DNA testi yaptırdı! Sebebi şoke etti

Ünlü oyuncu Burcu Binici DNA testi yaptırdı! Sebebi şoke etti

Ünlü oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede sona erdirmesiyle uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Şimdi ise Binici, yaptırdığı DNA testiyle yeniden dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun DNA testi yaptırma sebebi bakın neymiş...

Ünlü oyuncu Burcu Binici ve rap dünyasının renkli isimlerinden Tankurt Manas'ın sadece yedi ay süren evlilikleri, tek celsede sona ermiş ve bu olay magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu.

Son zamanlarda özel hayatı ve rol aldığı projelerle gündemde olan Burcu Binici, şimdi de DNA testi yaptırdığını açıkladı.

640xauto-002.webp

PEKİ SEBEBİ NEYMİŞ?

Binici, "DNA testi yaptırdım ve Gürcü ile Laz olduğumu öğrendim. Kökenlerim Kafkasya'dan geliyormuş. DNA testi sayesinde kökenlerimin nereden geldiğini öğrendim ve bu beni oldukça şaşırttı" ifadelerini kullandı.

18913731-728xauto.webp

BURCU BİNİCİ KİMDİR

6 Haziran 1986'da Erzurum'da doğan Burcu Binici, köken olarak Rize Hemşinli. Babasının işi dolayısıyla çocukluğu boyunca farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldı. Ailesiyle birlikte Aydın'a yerleştiklerinde, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamlandı. Küçük yaşlardan itibaren dansa ve müziğe ilgi duyan Binici, şan eğitimi aldı ve davul ile nagara çalma yeteneğini geliştirdi.

lol.jpg

BURCU BİNİCİ'NİN KARİYERİ

Liseden mezun olduktan sonra bir süre özel bir bankada çalışan Binici, daha sonra doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çeşitli işlerde tecrübe kazandı. Anadolu Ateşi'nde bir hocanın keşfiyle dans ekibine katıldı ve bir süre bu ekiple çalıştı. 2007 yılında Meral Okay'ın teklifiyle "Bir Bulut Olsam" dizisinde Gülengül karakterini canlandırarak televizyon kariyerine adım attı. Daha sonra "Söz" dizisinde Ceren karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Uzun bir süredir herhangi bir dizi projesinde yer almıyor.

uu-001.jpg