Ünlü oyuncu Fenerbahçe seçimleri sırasında kongre üyelerine küfretti

Ünlü oyuncu Fenerbahçe seçimleri sırasında kongre üyelerine küfretti

Fenerbahçe kongre üyesi olan ünlü oyuncu Sarp Akkaya, bugünkü başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'a destek verenlerle karşı karşıya geldi ve aralarında bir tartışma yaşandı. Oyuncunun diğer üyelere karşı kullandığı kaba ifadeler de kameraya yansıdı.

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçim süreci başladı. Kongre üyesi olan oyuncu Sarp Akkaya, tribünde diğer üyelerle tartıştı. Oyuncu, Aziz Yıldırım'ı destekleyen taraftarlarla başkanlık seçimi sırasında gerilen bir atmosferde bulundu. Öfkesinden etkilenen Akkaya, diğer üyelere karşı kaba sözler sarf etti. Bu anlar diğer üyeler tarafından da kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

98i.jpg

FENERBAHÇE'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ BAŞLADI

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aday olduğu başkanlık seçimi öncesi kongre heyecanı başladı.

Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Ülker Stadyumu'nda düzenlenecek genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılması bekleniyor. İki gün sürecek seçimin ilk gününde, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu sunulacak, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri her bir dönem için ayrı ayrı ibra edilecek. 01.06.2024 - 31.05.2025 bütçesi okunacak ve genel kurul üyelerinin onayına sunulacak. Gündemdeki maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyeleri seçilecek.

9 Haziran Pazar günü ise Başkan, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri yapılacak. Başkanlık seçiminde 46 bin 410 üye oy kullanacak ve oy verme işlemi saat 10.00'da başlayıp 17.00'de sona erecek.