Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan aşk itirafına pişman oldu. Burayı silin

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan aşk itirafına pişman oldu. Burayı silin

"Ya Çok Seversen" dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, aşk itirafında bulundu, pişman oldu ‘Burayı silin’ diyerek rica etti.

Son zamanlarda basketbolcu Mahir Ağva ile anılan Hafsanur Sancaktutan, "Aramızda Kalmasın" programının muhabirleriyle konuştu.

Aşk hayatıyla ilgili sorulara verdiği yanıtla dikkat çeken Sancaktutan, açıklamalarının ardından "Burayı silin" demek zorunda kaldı.

i8-kopya.jpg

“BURAYI SİLİN”

"Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını veren Sancaktutan, muhabirin "Neden?" sorusuna ise "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam!" yanıtını verdi. Bu sözlerinin hemen ardından oyuncu, muhabirlerden "Burayı silin" ricasında bulundu.

Kariyerindeki başarıları ve güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili verdiği açık sözlü cevaplarla dikkat çekiyor. Sancaktutan, Mahir Ağva ile olan ilişkisi hakkında net bir açıklamada bulunmasa da, verdiği cevapla ilişkilerinin sona erdiğini ima etti.

hafsanur-2tei-kopya.webp

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR

20 Mart 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını anlatırken bir röportajında şu ifadeleri kullanmıştı.

hafsanur-47mj-kopya.webp

"Baba tarafından Rizeliyim ve sık sık Rize'ye çay toplamaya giderdim. Üç kız kardeşiz ve ben hep yaramaz bir çocuktum, ailem benden çok çekti. Küçükken evimizin altındaki tüpleri gizlice demircilere satardım. Erkek gibi davranırdım ve erkeklerle daha iyi anlaşırdım ama aynı zamanda onlarla sık sık kavga ederdim. Bu yüzden ailem beni karateye gönderdi."

hafsanur-nzut-kopya.webp

Hafsanur, küçük yaşta oyunculuğa ve tiyatroya ilgi duymaya başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli ödüller kazandı. 2018-2019 yılları arasında "Gülperi" dizisinde "Fidan" karakterini canlandırdı. 2019'da "Aşk Ağlatır" dizisinde "Ada Meryem Varlı" karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2021'de "Son Yaz" dizisinde "Yağmur Kara" karakterini canlandırdı. Bu dizinin ardından birçok reklam filminde rol aldı ve gençlik uygulaması Bana Bak'ın reklam yüzü oldu. 2022'de "Dünyayla Benim Aramda" dizisinde "Sinem" karakterini canlandırdı. Aynı yıl, "Darmaduman" dizisinde 'Derin' karakteriyle ekranlara döndü.

hafsanur-qqlv-kopya.webp