Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'den kötü haber. Film seti durduruldu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'den kötü haber. Film seti durduruldu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, başrollerinde yer aldığı 'Son Of a Rich' filmi setinde rahatsızlık geçirdiği için kötü haber aldı. Peki, Kerem Bürsin'e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? İşte ünlü oyuncunun son durumu...

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı ve büyük merakla beklenen 'Son of a Rich' filminin çekimleri başladı. Ancak setten, Kerem Bürsin'in hayranlarını üzecek bir haber geldi.

SAKATLANDI!

Ünlü oyuncu, hikâyesini yazdığı “Mavi Mağara” filminin setinde sakatlandı.

FİLM SETİ DURDURULDU!

Kerem Bürsin, sette bacağını incittiği için önümüzdeki günlerde çekeceği aksiyon sahneleri öncesinde dinlenme kararı aldı.

Doktorun önerisiyle birlikte sete pazartesi gününe kadar ara verildi.

fb.jpg

KEREM BURSİN KİMDİR?

4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hollywood-Türk yapımlarında hem İngilizce hem de Türkçe olarak oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Kerem Bürsin, kariyerine Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" dizisiyle adım attı. Bu dizide Kerem Sayer ve kayıp ikiz kardeşi Güneş Sayer karakterlerine hayat verdi. Ardından Çağan Irmak'ın yönettiği "Unutursam Fısılda" filminde müzisyen Erhan karakterini canlandırmıştır. "Şeref Meselesi" dizisinde Burcu Biricik gibi ünlü isimlerle birlikte rol almış ve Yiğit Kılıç karakterini canlandırdı. Ayrıca bu karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

fd.webp

Kerem Bürsin, ayrıca yapımcı Roger Corman'ın "Sharktopus" ve "Palace of the Damned" televizyon filmleri başta olmak üzere yurtdışındaki bazı bağımsız ve kısa filmlerde de rol aldı.

Ünlü oyuncu, yaşamı boyunca İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur) ve ABD'nin çeşitli şehirlerinde yaşadı. 1999 yılında ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiş ve burada eğitim hayatının büyük bir kısmını geçirdi. Emerson College'dan pazarlama ve iletişim bölümü mezunu olan Kerem Bürsin, ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı.

fdv.jpg