Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında öldü

Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında öldü

Karayip Korsanları filmindeki rolü ile hafızalara kazınan ve dünya çapında tanınan 49 yaşındaki profesyonel sörfçü Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında yaşamını yitirdi. Perry, bacağı ve kolu kopmuş halde bulundu.

Ünlü sörfçü Tamayo Perry, geçtiğimiz günlerde Oahu'nun kıyılarında köpekbalığı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Perry, Karayip Korsanları filmindeki rolüyle de tanınıyordu.

skynews-tamayo-perry-pirates-of-caribbean-6589511.jpg

49 yaşındaki Perry, yerel sörfçüler tarafından plajda bir kol ve bacağı kopmuş halde bulundu.

640xauto-1-001.webp

Sağlık ekipleri, Perry'nin birden fazla köpekbalığı saldırısına maruz kaldığını belirtirken, güvenlik görevlileri olayın ardından bölgede köpekbalığı uyarıları yayınladı.

tamayo-perry-blue-crush.png

TAMAYO PERRY KİMDİR?

1975 doğumlu Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyüdü ve sörf kariyerini Kuzey Kıyısı'nda sürdürdü. 12 yaşında sörf yapmaya başlayan Perry, gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz, yükselen bir yerel çocuk olarak tanındı.

vxudm-ghmeib34nngwndhw.webp

1997 yılında, en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan ilham alarak tüp sürüş stili geliştirdi. İki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazandı ve bu başarıyla adını duyurdu. Perry, 2005 yılında ise Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak tanındı.