'Üzerimde hiç emeği yok görüşmem’ demişti! Afra Saraçoğlu yıllar sonra babasıyla görüştü

'Üzerimde hiç emeği yok görüşmem’ demişti!  Afra Saraçoğlu yıllar sonra babasıyla görüştü

Afra Saraçoğlu, en son 13 yaşındayken gördüğü babası Uğur Saraçoğlu'nu affetmeye karar vererek onu görmek için yurt dışına çıktı.

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu, İspanya tatilinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekerken, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyordu.

18913538-728xauto.webp

ÜZERİMDE HİÇ EMEĞİ YOK

Bir süre önce, babasıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Saraçoğlu, babasından babalık görmediğini belirtmiş ve "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla sadece 9 ve 13 yaşlarındayken iki kez görüştüm, sonrasında hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" demişti.

640xauto.webp

YURT DIŞINA ÇIKIP BABASINI ZİYARET ETTİ

Küçük yaşta terk edildiğini ifade eden güzel oyuncu, bu kararı değiştirdi ve Amerika'ya giderek babasını ziyaret etti.

Saraçoğlu'nun babasıyla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması büyük ilgi gördü.

Afra Saraçoğlu'nun yurt dışında görüştüğü kişinin amcası olduğu iddia edildi.

io.jpg

tt-001.jpg

ttoi.jpg

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR? NASIL ÜNLÜ OLDU?

Afra Saraçoğlu, 1997 yılında Edremit'te doğmuş genç ve yetenekli bir oyuncu. Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Saraçoğlu, ilköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne girdi. Oyunculuk tutkusunu hayata geçirmek için üniversite eğitimine ara verdi ve 2016 yılında "İkinci Şans" filmiyle oyunculuğa adım attı.

İlk film deneyiminde Nurgül Yeşilçay'ın kızını canlandıran Saraçoğlu, annesinin fotoğrafını Özcan Deniz'e göndermesiyle deneme çekimine çağrıldı ve bu rolü aldı. Bu performansıyla dikkat çeken Afra, ardından Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştığı "Kötü Çocuk" filminde yer aldı. 2017 yılında "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde Ece karakterini canlandırarak televizyon dünyasına adım attı ve 50 bölüm boyunca süren bu rolüyle geniş kitleler tarafından tanındı.

Saraçoğlu, kariyerine hız kesmeden devam etti. 2018 yılında Hummel ve Pantene'in marka yüzü olarak reklam dünyasında da öne çıktı. Sinemada "İyi Oyun" ve "Aşk Bu Mu?" gibi filmlerde rol alarak başarısını pekiştirdi. Ayrıca, Mehmet Aslantuğ ile birlikte "Kardeş Çocukları" dizisinde yer aldı ve 2020 yılında "Öğretmen" dizisiyle kariyerini sürdürdü.

2021 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği "Yeşilçam" dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alan Saraçoğlu, aynı yıl Cornetto ve Koton markalarının da yüzü oldu. Tiyatroda da başarılı olan oyuncu, Nurgül Yeşilçay ile birlikte "Bir Barda Bir Gece" adlı oyunda sahne aldı. Genç yaşına rağmen gösterdiği performanslarla dikkat çeken Afra Saraçoğlu, Türkiye'nin tanınan ve sevilen genç oyuncularından biri haline geldi.

yyt.jpg