Wanda İcardi’ye rest çekmişti. Simge harekete geçti

Wanda İcardi’ye rest çekmişti.  Simge harekete geçti

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılık haberlerinin ardından, şarkıcı Simge Sağın harekete geçti. Sağın’ın yaptığı paylaşım tüm dikkatleri üzerine çekti.

Trendyol Süper Lig'in son gol kralı olan Icardi ve eşi Wanda Nara'nın boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti. Wanda Nara'nın, Icardi'yi sosyal medyada takibi bırakmasının ardından dedikodular artmış, sonrasında Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

1-tanm-cover-cjhc.webp

BAŞLIYORUZ PAYLAŞIMI YOKSA BİR GÖNDERME Mİ

Çift arasında bu gelişmeler yaşanırken, ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Icardi ve Wanda Nara çifti ayrılık sürecindeyken, Simge Sağın, Icardi ile özdeşleşmiş olan şarkısı "Aşkın Olayım" için bir paylaşım yaptı. Sağın, paylaşımında "Başlıyoruz" ifadesini kullanarak, aynı zamanda "Aşkın Olayım" hashtagini ekledi.

728xauto-lyiv.webp

“ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN”

Bu mesaj, özellikle Galatasaray taraftarları tarafından Icardi'ye yönelik bir gönderme olarak yorumlandı. Simge Sağın, daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda ise "Şimdi değilse ne zaman" ifadelerine yer verdi. Sağın ve Icardi, daha önce Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında birlikte "Aşkın Olayım" şarkısını seslendirmişlerdi.

728xauto-1-rudt.webp

800-prin.webp

simgesagin-1719854065-3402704988-sllg.webp

simge-sagindan-mauro-icardiye-ya-1s42.webp