Wanda Nara 'bitti' dedi. Icardi'den karşı hamle geldi

Wanda Nara 'bitti' dedi. Icardi'den karşı hamle geldi

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın "denedim olmadı" açıklamasıyla gündeme gelen ayrılığın ardından, Mauro Icardi'den beklenmedik bir hamle geldi.

Trendyol Süper Lig'in son gol kralı ve Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti.

Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'yi sosyal medyada takibi bırakmasıyla başlayan söylentiler, Nara'nın açıklamasıyla doğrulandı. "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyen Wanda Nara, ayrılık dedikodularını resmileştirdi.

wanda-nara-mauro-icardiden-ayrilik-nedenini-duyurdu-ayriligin-arkasinda-ihanet-mi-var-1-kopya.webp

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara arasındaki ayrılık, Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kesinleşti.

0x0-wanda-nara-mauro-icardi-ile-ayrildiklarini-acikladi-1663880938745-kopya.jpg

Nara, Instagram'da şu paylaşımı yaptı:

"Sonları ne kadar zor olsa da benim için o kadar zor. Televizyonu açmam ya da gerçek olmayan iddiaları izlemem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu benim sorunumun, kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kez daha denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız devam etmek zorundayım. Suçlanacak kimse yok ve üçüncü şahıslar da yok, aramızdaki şey her zaman dışarıdan daha güçlüydü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkür ederim. "

1-idyg-cover-kopya.webp

ICARDİ'DEN YÜZÜKLÜ PAYLAŞIM

Tüm gözlerin üzerinde olduğu Mauro Icardi, henüz bir açıklama yapmasa da sürpriz hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Wanda Nara'nın "yolun sonuna geldik" paylaşımının ardından, Icardi'nin Galatasaray antrenmanından paylaştığı fotoğraflarda dikkat çeken bir detay vardı.

wanda-nara-1-001.webp

Icardi, yeni sezona parmağındaki evlilik yüzüğüyle hazırlanırken görüntülendi.

MAL VARLIĞINI NARA'NIN ÜZERİNE ALDIRDI

Wanda Nara, 2013 yılında Maxi Lopez ile boşandıktan sonra 2014 yılında Mauro Icardi ile evlendi. Ancak çift, üzerlerindeki baskılar ve boşanma söylentileriyle sık sık gündeme geldi.

Wanda Nara'nın aldattıldığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Arjantinli yıldız Mauro Icardi, barışmak amacıyla 2050 yılına kadar tüm servetini Wanda Nara'ya devrettiği iddia edildi.

wanda-nara-ve-mauro-icardi-ayrildi-mi-1720509478-9093-kopya-002.webp

ANLAŞMA, NELERİ KAPSIYOR?

Bu anlaşma kapsamında, 29 yaşındaki forvetin tüm mal varlığı, konutları dahil olmak üzere şimdiki ve gelecekte imzalayacağı tüm sözleşmelerin hakları 2050 yılına kadar Wanda Nara'ya devredildi.

Icardi'nin eşine devrettiği mal varlığı arasında Milano'da bulunan lüks bir daire ve Como Gölü üzerindeki bir ev de yer alıyor.

Bu konu ile ilgili iki taraftan da şu ana dek bir açıklama gelmedi.