WhatsApp'ta artık kontrol sizde. İşte bomba gibi yeni özellik

WhatsApp'ta artık kontrol sizde. İşte bomba gibi yeni  özellik

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu WhatsApp'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Peki yeni WhatsApp özelliği ne işe yarıyor? İşte detaylar...

WhatsApp'a yeni bir özellik geldi: grup sohbetlerinde etkinlik planlama ve yönetimini kolaylaştıran bir özellik. Bu özellik sayesinde artık grup üyeleri, pazar piknikleri, doğum günü partileri veya toplantılar gibi etkinlikleri birlikte planlayabilecekler.

563.jpg

Önceden sadece topluluklarla sınırlı olan bu özellik, şimdi tüm grup sohbetlerinde kullanılabiliyor. WhatsApp'ın en son Android beta güncellemesi (2.24.14.9) ile kullanıma sunulan bu özellikle, grup sohbetlerinde kolayca etkinlikler oluşturabilirsiniz.

45236.jpg

Oluşturulan etkinliklerde etkinlik adı, açıklama, tarih, varsa mekan bilgisi ve sesli/görüntülü arama gibi detaylar belirtilebiliyor. Üyeler de bu davetleri görebilir, kabul edebilir veya reddedebilirler.

Gelecekteki güncellemelerle birlikte, etkinlik hatırlatıcıları ve grup sohbetleri için kapak fotoğrafları gibi yeni özelliklerin de gelmesi bekleniyor. WhatsApp etkinlik planlama özelliği şu anda Google Play Store'dan en son WhatsApp beta güncellemelerini yükleyen bazı kullanıcılar için erişilebilir durumda.