Xiaomi'nin yeni modelleri sızdırıldı

Xiaomi'nin yeni modelleri sızdırıldı

Xiaomi MIX Flip ve Redmi K70 Ultra modellerine ait uygulama detayları internete sızdı. Bu yeni cihazlar, sundukları yeniliklerle şimdiden büyük ilgi çekiyor.

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni amiral gemileri MIX Flip ve Redmi K70 Ultra'nın henüz resmi olarak tanıtılmadan önce, bu cihazlara ait bazı sistem uygulamaları sızdırıldı. Yapılan incelemeler sonucunda bu uygulamaların gerçekten de söz konusu cihazlara ait olduğu doğrulandı. Bu sızıntılar, cihazların lansman tarihinin çok yakın olduğunu gösteriyor; Xiaomi’nin Temmuz ayının ilk haftasında yeni ürünlerini tanıtması bekleniyor.

maxresdefault.jpg

XİAOMİ SAAT UYGULAMASI

Sızdırılan sistem uygulamaları arasında, MIX Flip için Xiaomi Saat uygulaması ve Redmi K70 Ultra için Xiaomi AI Çeviri uygulaması öne çıkıyor. Xiaomi Saat uygulaması incelendiğinde, "ruyi" kod adına sahip özel bir cihazın eklendiği görülüyor, ki bu kod adı MIX Flip'e ait olarak biliniyor. Önceki Xiaomi Saat uygulaması ile karşılaştırıldığında, yeni uygulamada MIX Flip ile ilgili birçok yeni kod satırı bulunuyor. Bu karşılaştırmayı yaparken, uygulamanın 15.26.0 ve 15.30.0 sürümlerini inceledik ve MIX Flip için özel olarak geliştirilmiş saat uygulamasının sürüm numarasının 15.30.0 olduğunu belirledik. Bu kod satırları, Xiaomi'nin katlanabilir cihazda uygulamanın sorunsuz çalışmasını sağlamak için özel olarak çalıştığını gösteriyor.

xiaomi-14-ultra-is-a-photography-monster-and-its-now-gone-gl-uh2m.jpg

XİAOMİ AI ÇEVİRİ UYGULAMASI

Diğer bir sızıntı ise Redmi K70 Ultra için geliştirilen Xiaomi AI Çeviri uygulaması. Bu uygulama, anında altyazı çevirisi yapmak için kullanılıyor ve amiral gemisi cihazlar için özel özellikler sunuyor. Xiaomi AI Çeviri uygulaması, Redmi K70 Ultra için yanı sıra MIX Flip ve MIX FOLD 4 için de bazı düzenlemeler içeriyor.

Bu sızıntılar, Xiaomi'nin yeni amiral gemisi telefonlarına yönelik hazırlıklarının son aşamada olduğunu ve cihazların yakın zamanda piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Kullanıcılar, bu yeni özelliklerle donatılmış cihazları heyecanla bekliyor.